Bel: 0650844426 | Email: info@dejongtimmerwerken.com

Deuren, ramen & kozijnen

Een timmerman kan het beamen: het plaatsen of afhangen van deuren is een specialistische klus. Voor het plaatsen van nieuwe deuren wordt dan de hulp van De Jong Timmerwerken dan ook regelmatig gevraagd. U kunt uw deur(en) dan ook zorgeloos laten plaatsen door ons.

Voor wat betreft het vervangen van beglazing in een woning raden wij u aan contact met ons op te nemen. Het vervangen van ramen in een woning kan binnen aanzienlijke tijd zorgen voor energielasten verlichting. Maar het wooncomfort schiet hiermee ook omhoog. Tegenwoordig is er HR+++ glas leverbaar, HR staat voor hoog rendement.

Kozijnen dienen eens in de zoveel jaar onderhouden te worden. Gebeurd dit niet regelmatig dan is de kans aanwezig dat kozijnen gaan rotten of aangetast zullen worden door het weer. Kozijnen hebben veel te voortduren: regen, wind, kou en warmte. Een rot kozijn hoeft in veel gevallen niet onmiddellijk vervangen te worden maar kan vaak herstelt worden, d.m.v. kwalitatieve 2 componenten-hars. Natuurlijk zal niet ieder kozijn te redden zijn, maar in veel gevallen bent u door deze ingreep voordeliger uit.

Heeft u een nieuw kozijn nodig? Dan maken wij die volledig op maat, en in eigen werkplaats, klaar!

hoi-1488

hoi-1219

Klik op een afbeelding om deze te vergroten:

Projecten bekijken

Projecten bekijken